Försäljningsautomater med resenären i fokus

biljettautomat-quickomat-01Vår automatlösning Quickomat används för försäljning av olika biljetter och resekortsalternativ inom kollektivtrafik, utvecklad med resenären i fokus.

Vi erbjuder trafikproducenter en kostnadseffektiv lösning för försäljning av kollektivtrafikbiljetter som en komplett tjänst. Vi kan hantera allt från utveckling, installation och drift av självbetjäningsautomater till likvidhantering och kundtjänst.

Allt för att göra resandet enkelt, snabbt och tillgängligt för våra kunders resenärer.

 
Det här är Quickomatlösningen:

 • ENKELT
  Med Quickomats moderna användargränssnitt är det lätt och går snabbt för resenärerna att köpa biljetter eller ladda resekort.
 • DRIFTSÄKERT
  Med Quickomats unika övervakningssystem säkerställs en mycket hög driftsäkerhet, en automat ska alltid vara tillgänglig när en resenär vill handla.
 • FLEXIBELT
  Med Quickomats unika koncept kan våra kunder skräddarsy användargränssnitt samt välja de funktioner de behöver. Det är också enkelt att välja till ytterligare funktioner om behovet ändras.
 • FRAMTIDSSÄKERT
  Med Quickomats modulkoncept kan automaten successivt uppgraderas med ny teknik både vad gäller hård- och mjukvara.
 • ROBUST
  Med Quickomats tåliga och väl beprövade hårdvarukoncept kan man lita på att automaten klarar både extrema väderförhållanden och omild behandling.
Print Friendly, PDF & Email